Selecteer een pagina

Verduurzamen van uw woning

 

Jouw energierekening verlagen? Een comfortabeler huis? Zelf duurzame energie opwekken? Aannemersbedrijf Artien helpt bij het energiezuinig maken van uw huis. 

Verduurzamen van uw woning of bedrijfspand?

Verduurzamen is het begrip van tegenwoordig en betekent niets minder dan ‘duurzaam maken‘, waarin duurzaam dan weer staat voor ‘het milieu weinig belastend’. Misschien denkt u direct aan zonnepanelen of een waterpomp, maar er zijn ook vele andere manieren om uw huis te verduurzamen. Vooral oudere woningen bieden veel mogelijkheden om het energielabel aanzienlijk te verbeteren.

Denk bijvoorbeeld aan het isoleren van uw woning. Gevelisolatie, dakisolatie, leiding-isolatie of vloerisolatie dragen één voor één bij aan het verduurzamen van uw woning. Daarnaast zorgt een energiezuinig ventilatiesysteem in combinatie met andere energiebesparende maatregelen ook voor een hoog rendement. 

Er zijn diverse erkende energiebesparende maatregelen, deze vindt u hieronder. Deze maatregelen mogen worden meegenomen in het Energiebespaarbudget en zijn van toepassing op de Stimuleringslening. 

  • gevelisolatie, dakisolatie, leidingisolatie of vloerisolatie
  • hoog rendement beglazing
  • energiezuinige deuren, kozijnen en daarmee gelijk te stellen constructieonderdelen in combinatie met hoog rendement beglazing
  • energiezuinig ventilatiesysteem in combinatie met andere energiebesparende maatregelen
  • warmtepompen en zonnecellen
  • douche-warmteterugwinningssysteem 

Naast het voordeel dat het tegenwoordig mogelijk is om een subsidie aan te vragen voor de verduurzaming van uw woning, is een ander voordeel natuurlijk dat uw energiekosten aanzienlijk kunnen worden verlaagd. Daarnaast wordt uw woning ook nog eens meer waard. Uiteindelijk kunt u het zien als een investering. Aannemersbedrijf Artien helpt u graag bij het verduurzamen van uw woning in Hoofddorp en omstreken.

Woont u in de gemeente Haarlemmermeer en bent u benieuwd naar de mogelijkheden om uw huis te verduurzamen? Doe hier de gratis woningscan.

Aannemersbedrijf Artien in Hoofddorp is gespecialiseerd in alle werkzaamheden die komen kijken bij het verduurzamen van uw woning. Het isoleren van gevels, daken of leidingen, van kelder tot zolder. We geven u advies en zorgen voor de uitvoering van alle werkzaamheden, waarbij uw wensen op ieder moment voorop staan.

 

 

 

Alleen het beste voor u.

9

Duurzame oplossingen voor uw project.

Wij denken na over de toekomst, daarom proberen wij duurzame oplossingen te bedenken voor ieder project. 

9

Volgens de normen van vandaag.

Wij gaan altijd veilig te werk en denken altijd aan de kwaliteitseisen. 

9

Transparante communicatie.

Door tijdens het gehele proces transparant te zijn weet u wat u te wachten staat en is het resultaat altijd naar wens.

Aannemer in Hoofddorp

“Aannemersbedrijf Artien staat klaar voor alle bouwoplossingen voor uw woning. Voor voordelige en vakkundige realisatie van diverse werkzaamheden bent u bij ons bij het juiste adres”

ARMEEN ARTIEN – AANNEMERSBEDRIJF ARTIEN

Neem direct contact op.

Contactgegevens

+31 6 41 64 99 51

info@aannemersbedrijfartien.nl