Selecteer een pagina

Onze projecten

Aannemersbedrijf Artien is een breed georiënteerd aannemersbedrijf in Hoofddorp. Wij hebben ervaring op het gebied van nieuwbouw, verbouw en renovatie. Bekijk hieronder een aantal van onze projecten.

Kapperszaak Hoofddorp gerealiseerd

Renovatie van kapperszaak in Hoofddorp

Een complete bedrijfsruimte verbouwen? Geen probleem. Wij hebben een ruimte die voorheen diende als opslag voor een bakker, compleet omgebouwd tot een kapperszaak.

Om dit te realiseren is het volledige pand onder handen genomen.

Complete verbouwing hoekhuis Hoofddorp

Uitbouw luxe hoekwoning te Hoofddorp

Om meer woonruimte te creëren is deze hoekwoning in Hoofddorp voorzien van een uitbouw aan de voor-en achterkant. Hierdoor is ruim 20 vierkante meter bij de woning betrokken en is er ruimte voor een grote open keuken en een luxe toilet. Daarnaast is er voor meer lichtinval een dakraam geplaatst.

Vervanging van dak luxe villa

Vervanging van dak, nieuw dakpannen.

Het kan gebeuren dat uw dak aan vervanging toe is. Dit was ook het geval bij deze woning. Wij hebben het gehele dak vernieuwd en een nieuwe pannenkap geplaatst.

Wilt u een nieuwe pannenkap of uw dakbedekking laten vernieuwen? Ook dan bent u bij Aannemersbedrijf Artien aan het juiste adres.

Complete verbouwing/renovatie woning Hoofddorp

Complete renovatie + uitbouw woning Hoofddorp

Aangezien een koophuis niet altijd geheel naar wens is bij aankoop is het niet vreemd om eerst te verbouwen. Wij hebben voor deze klant het gehele huis gerenoveerd. Zo hebben wij alle muren vernieuwd, een nieuwe vloer gelegd, een nieuwe keuken geplaatst, de trap gerenoveerd, een uitbouw geplaatst en nog vele andere werkzaamheden verricht.

Kortom, het hele huis is weer als nieuw en geheel naar wens van de klant! Wilt u ook uw huis verbouwen? Twijfel niet en neem contact op, wij helpen u graag verder.

Plan om te verbouwen?

Laten we uw droom realiseren!

Neem direct contact op.

3 + 7 =