Selecteer een pagina

Onderhoudsbedrijf in Hoofddorp en omstreken.

 

Bent u op zoek naar een partij die onderhoud aan uw woning of bedrijfspand kan verrichten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Onderhoudsbedrijf in Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Hillegom, Aalsmeer en verder!

Met gekwalificeerde vakmannen in diverse disciplines kunnen wij alle soorten onderhoud aan uw pand verrichten. Onze experts hebben ervaring met dakwerk, timmerwerk, stucwerk, onderhoud van badkamers en diverse soorten schilderwerk.

Door weersinvloeden en veroudering is regelmatig onderhoud aan woningen en bedrijfspanden noodzakelijk. Door regelmatig onderhoud aan uw woning te verrichten voorkomt u onvoorziene kosten en kunt u langer en meer genieten van uw woning. Van het vernieuwen van een lekke ruit tot het compleet vervangen van een hellend of plat dak, bij Aannemersbedrijf Artien zit u goed. Wij werken samen met een vast team van installateurs en vakmannen waardoor we snel kunnen schakelen en voor ieder soort onderhoud de juiste vakman bieden.

Woont u in de omgeving Hoofddorp en bent u op zoek naar de juiste partij voor onderhoud aan uw woning of bedrijfspand? Neem geheel vrijblijvend contact op. 

Aannemersbedrijf Artien in Hoofddorp is gespecialiseerd in alle werkzaamheden die komen kijken bij het onderhouden van uw woning. We geven u advies en zorgen voor de uitvoering van alle werkzaamheden, waarbij uw wensen op ieder moment voorop staan.

 

 

 

Alleen het beste voor u.

9

Duurzame oplossingen voor uw project.

Wij denken na over de toekomst, daarom proberen wij duurzame oplossingen te bedenken voor ieder project. 

9

Volgens de normen van vandaag.

Wij gaan altijd veilig te werk en denken altijd aan de kwaliteitseisen. 

9

Transparante communicatie.

Door tijdens het gehele proces transparant te zijn weet u wat u te wachten staat en is het resultaat altijd naar wens.

Aannemer in Hoofddorp

“Aannemersbedrijf Artien staat klaar voor alle bouwoplossingen voor uw woning. Voor voordelige en vakkundige realisatie van diverse werkzaamheden bent u bij ons bij het juiste adres”

ARMEEN ARTIEN – AANNEMERSBEDRIJF ARTIEN

Neem direct contact op.

Contactgegevens

+31 6 41 64 99 51

info@aannemersbedrijfartien.nl