Selecteer een pagina

Diensten

Aannemersbedrijf Artien ontwerpt, realiseert, verbouwt en ontzorgt. We denken graag mee om de optimale oplossing voor u te vinden en te realiseren.

Waarom Artien?

Scherpe prijzen

Ondanks de stijgende prijzen van materialen kunnen wij scherpe offertes aanbieden.

Professioneel

Een vakkundig team met professionals gaat bij u aan de slag.

Ervaring

Door ruim 10+ jaar ervaring weten wij wat de beste manier is om uw verbouwing of renovatie aan te pakken. 

Vraag vrijblijvend offerte aan

Dakopbouw

Een dakopbouw of optopping op uw dak of garage – het dak verhogen – is op diverse manieren mogelijk. De de meest bekende vorm is een dakkapel. Maar, ook als er een complete verdieping of een enkele kamer op een nieuwbouw of bestaand huis wordt geplaatst noemen we dit een dakopbouw. Met deze laatst genoemde kunt u op een relatief eenvoudige manier maar liefst 30% meer woonoppervlakte creëren in uw bestaande of nieuwbouw woning (of kantoor).

De gemiddelde prijzen van dakopbouwen variëren enorm. Daarom vinden wij dat u recht heeft op een eerlijke prijs-kwaliteit verhouding. Wilt u weten wat een dakopbouw gaat kosten? Of heeft u een andere vraag over een dakopbouw? Neem gerust contact op.

  • Creëer meer ruimte
  • Niet verhuizen
  • Grote waardevermeerdering woning

Uitbouw

Met een uitbouw of serre kunt u uw woonruimte vergroten en toch in het zelfde huis blijven wonen. Naast het creëren van extra ruimte zorgt een uitbouw ook voor extra waarde aan uw woning. Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat om een uitbouw. Bij dit soort projecten komt natuurlijk wel een hoop kennis en ervaring kijken. Wij helpen u graag verder met het realiseren van uw droomhuis en geven u graag eerlijk en professioneel advies. 

We kijken niet alleen wat het beste is voor uw woning, maar ook houden we rekening met de ontwikkelingen in de markt en uw woonomgeving. We geven advies of het de investering waard is en denken graag met u mee. De omstandigheden op de markt zijn constant in verandering en dat geeft nieuwe inzichten en kansen. Bij Aannemersbedrijf Artien ben je verzekerd van de meest hedendaagse kennis en de hoogste kwaliteit.

Verbouwingen

Verbouwen zonder zorgen? Wij realiseren een betaalbare en professionele verbouwing met vakmannen uit verschillende disciplines. Wilt u uw huis verbouwen? Het interieur of exterieur van uw woning aanpassen? Wij zijn de juiste aannemer voor uw verbouwing en helpen u graag verder.

Bent u toe aan verandering in uw huis, en gaat u verbouwen? Dan is het fijn om u goed te oriënteren. Want, er komt aardig wat op u af wanneer u een woning onder handen neemt. Aannemersbedrijf Artien is gespecialiseerd in complete verbouwing. Of dit nu een volledige woningrenovatie is of het plaatsen van een aanbouw in combinatie met de renovatie van de woonkamer.Het voordeel van werken met een aannemer is dat u één aanspreekpunt heeft, en dat wij schakelen met korte lijnen. Ook hebben wij vakmannen in alle disciplines: timmermannen, loodgieters, elektriciëns en meer. Dus, bent u op zoek naar een totaaloplossing in renovatie en verbouw? Dan kunt u bouwen op Aannemersbedrijf Artien.

 

Onze projecten

Complete renovatie Amsterdam

Wij hebben voor een klant het hele huis gerenoveerd en een uitbouw gerealiseerd (ruim 20m+).

Aanbouw in Hoofddorp

In Hoofddorp hebben wij twee buren voorzien van een dubbele uitbouw.

Uitbouw bij hoekwoning

Een uitbouw aan de voor-en achterkant van het huis gerealiseerd en een dakraam

Neem direct contact op.

1 + 13 =