Selecteer een pagina

Renovatie in Hoofddorp?

 

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat u kunt helpen met de renovatie van uw woning of bedrijfspand? Als specialist in duurzame bouw en renovatie staan wij voor u klaar.

Renoveren van uw woning of bedrijfspand?

Als professioneel aannemersbedrijf in Hoofddorp helpen wij u graag met uw verbouwing, renovatie of andere werkzaamheden. Wij hebben ruim 10 jaar ervaring in de bouw. Of het nu gaat om een grote verbouwing aan uw huis of bedrijfspand, wij staan voor u klaar. 

Tegenwoordig is het renoveren van uw woning of bedrijfspand een goede zet. In plaats van verhuizen wordt deze optie dan ook steeds vaker overwogen. Met een andere indeling van uw slaapkamers, een aanbouw of dakkapel kunt u na de renovatie van uw woning voor uw gevoel genieten van een geheel nieuw huis. Zo kunt u met plezier blijven wonen of werken in een vertrouwde omgeving.

Nieuwe muren, vloeren, plafonds, kozijnen en trappen maken uw woning weer mooi en eigentijds. Daarnaast zijn duurzaamheid en comfort ook belangrijke overwegingen bij het renoveren van uw woning. Een woning renoveren is een complexe taak waar veel bij komt kijken. Schakel daarom altijd een echte aannemer in.

Aannemersbedrijf Artien in Hoofddorp is gespecialiseerd in alle werkzaamheden die komen kijken bij het verbouwen of renoveren van uw woning. Het verbouwen van kelder tot zolder, van tuin tot dakterras, van keuken tot badkamer. We geven u advies en zorgen voor de uitvoering van alle werkzaamheden, waarbij uw wensen op ieder moment voorop staan.

 

Een woningrenovatie wordt vaak gedaan als het pand verouderd is. Een huis verbouwen kan natuurlijk ook de reden zijn van nieuwe eigenaren. Vaak zien nieuwe kopers nog verbeterpunten aan de woning, ook hiervoor kunt u Aannemersbedrijf Artien inschakelen. Het verbouwen van de woning zal ervoor zorgen dat de woning geheel naar uw wensen zijn. Wilt u uw huis verbouwen, renoveren, verbeteren of opwaarderen? Ook als u duurzame oplossingen in uw huis wilt integreren kunt u bij ons terecht, wij zijn dé renovatie aannemer van Hoofddorp en omstreken.

Als innovatief en groeiend aannemersbedrijf in Hoofddorp zijn we er op gespitst ons te onderscheiden in kwaliteit en klantenservice. Aannemersbedrijf Artien gelooft dat u als klant de belangrijkste bouwsteen bent in ons bedrijf. Laat ons bewijzen dat wij u kwaliteit tegen een scherpe prijs leveren. Ons streven iedere klant tevreden achter te laten heeft bij ons een hoge prioriteit. Wij doen ons uiterste best een renovatie aannemer te zijn die zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. We hopen dat u ons de kans geeft om te laten zien wat Aannemersbedrijf Artien waard is!

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn voor het verbouwen of renoveren van uw woning? Wij denken graag met u mee. Neem contact met ons op!

 

Alleen het beste voor u.

9

Duurzame oplossingen voor uw project.

Wij denken na over de toekomst, daarom proberen wij duurzame oplossingen te bedenken voor ieder project. 

9

Volgens de normen van vandaag.

Wij gaan altijd veilig te werk en denken altijd aan de kwaliteitseisen. 

9

Transparante communicatie.

Door tijdens het gehele proces transparant te zijn weet u wat u te wachten staat en is het resultaat altijd naar wens.

Aannemer in Hoofddorp

“Aannemersbedrijf Artien staat klaar voor alle bouwoplossingen voor uw woning. Voor voordelige en vakkundige realisatie van diverse werkzaamheden bent u bij ons bij het juiste adres”

ARMEEN ARTIEN – AANNEMERSBEDRIJF ARTIEN

Neem direct contact op.

Contactgegevens

+31 6 41 64 99 51

info@aannemersbedrijfartien.nl