Selecteer een pagina

Specialist voor badkamer renovatie Hoofddorp

 

Wij kunnen alle soorten uitdaging voor u tackelen, wij zijn de aannemer voor de badkamer. Metselwerk, stucwerk, electrawerk, sloopwerk, isolatie en nog veel meer. Aannemersbedrijf Artien werkt.

Badkamer verbouwen in Hoofddorp?

 HoofdAannemersbedrijf Artien is uw badkamer specialist in Hoofddorp, Haarlem, Nieuw-Vennep en omgeving. Wij realiseren de gehele installatie van uw badkamer of douche, betaalbaar en op korte termijn. Door jarenlange ervaring weten wij precies wat mogelijk is.  Daarom denken wij graag mee met u over de inrichting van uw badkamer.

Als erkend aannemersbedrijf zijn wij onder andere sterk op het gebied van renoveren van de badkamer. Samen maken wij de plannen voor uw droom badkamer. 

Eindeloze mogelijkheden voor uw badkamer.

Afhankelijk van uw wensen kunnen wij zowel een gehele nieuwe badkamer voor u installeren, maar is het ook mogelijk om slechts een aantal onderdelen van uw badkamer te renoveren. 

Met een badkamerrenovatie in Hoofddorp krijgt u ook de badkamer van uw dromen! Met een renovatie vernieuwt u een aantal onderdelen of laat u de volledige ruimte opknappen. Kies er bijvoorbeeld voor om nieuwe badkamermeubels te plaatsen, installeer een ligbad of juist een ruime inloopdouche. Onze installateurs monteren en installeren uw douche, ligbad, wastafel en badmeubels in de omgeving van Hoofddorp, Amsterdam, Haarlem en omgeving.

Renovatie van de badkamer betekent niet automatisch een grote verbouwing. Er zijn namelijk verschillende soorten renovaties. Ook met kleinere renovatiewerkzaamheden verandert u namelijk veel aan de ruimte. Vaak bestaat een renovatie uit het opknappen of vervangen van sanitair onderdelen. Met een volledige badkamerrenovatie wordt de gehele ruimte opgeknapt. U past met de renovatie de ruimte geheel aan naar uw eigen wensen en eisen. Alles is mogelijk bij Aannemersbedrijf Artien! 

Woont u in de omgeving Hoofddorp en bent u op zoek naar de juiste partij voor de renovatie van uw badkamer? Neem geheel vrijblijvend contact op. 

Aannemersbedrijf Artien in Hoofddorp is gespecialiseerd in alle werkzaamheden die komen kijken bij het renoveren of verbouwen van uw badkamer. We geven u advies en zorgen voor de uitvoering van alle werkzaamheden, waarbij uw wensen op ieder moment voorop staan.

 

 

 

Alleen het beste voor uw badkamer.

9

Duurzame oplossingen voor uw project.

Wij denken na over de toekomst, daarom proberen wij duurzame oplossingen te bedenken voor ieder project. 

9

Transparante communicatie.

Door tijdens het gehele proces transparant te zijn weet u wat u te wachten staat en is het resultaat altijd naar wens.

Aannemer in Hoofddorp

“Aannemersbedrijf Artien staat klaar voor alle bouwoplossingen voor uw woning. Voor voordelige en vakkundige realisatie van diverse werkzaamheden bent u bij ons bij het juiste adres”

ARMEEN ARTIEN – AANNEMERSBEDRIJF ARTIEN

Neem direct contact op.

Contactgegevens

+31 6 41 64 99 51

info@aannemersbedrijfartien.nl